Thursday, March 18, 2010

Ke sana lagi....

Antara kebaya di Tanah Abang.
dari hotel ke Blok A kami just naik bajaj tambangnyha hanya 10,000 rupiah jer


Kusamnya aku... lepas kerja terus ke LCCT. tak sempat nak touch up

Ateh yang gediks

Ni le kenderaan kami ke sana.. huhuhu

Lamanya tak mencatat apa2 di blog ni.... lama betul, tak berkesempatan langsung.
Di sini cuma nak mencatat sesuatu sebagai kenangan sendiri. 5 hingga 7 Mac 2010 baru ni aku dan Ateh kembali ke Jakarta setelah berkunjung ke sana pada Jun 2009. Cuma Matlamat yg berbeza. Kalau dulu kami pergi dengan keluarga yg besar. Kali ini hanya kami berdua. Atas urusan business.. cheeeewah... matlamat kami ke sana nak ke Blok A Tanah Abang Jakarta. boleh tahan juga murah kain kat sana. Tapi baju anak2 yang berjenama memang takde macam yg dijual di Bandung. So kami just beli kain2 ela yg sesuai untuk mak2 budak je la.